Boost je Leiderschap

Start programma: 16 januari 2024

Ontwikkel jouw leiderschap zodat je zelfstandig en
met meer gemak en plezier je team of afdeling aanstuurt

Je bent druk...

Je dag is vaak erg vol met alles wat er gedaan en geregeld moet worden. Je denkt dat je het zelf wel kan, maar je verliest energie en de groep werkt niet mee. Dat leiding geven wordt wel makkelijker door de jaren heen, toch? Daar moet je je gewoon even doorheen bijten. In de praktijk blijkt het leiding geven alleen onder te sneeuwen bij alles wat er gedaan en geregeld moet worden op de werkvloer. Daardoor komt het niet echt uit de verf en dat merk je.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Vergaderingen verlopen moeizaam. Je bent veel aan het woord en er zit weinig energie in de meetings.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Er wordt van alles afgesproken en weinig gedaan. Daadkracht ontbreekt.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Je hebt het gevoel dat je brandjes blust in plaats van het echte probleem aanpakt.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Teamleden tonen weinig initiatief en leunen achterover.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Je bent veel tijd kwijt aan het spreken en updaten van teamleden.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Je wordt enorm de operatie ingezogen.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Je bent regelmatig ’s avonds of in het weekend nog aan het werk.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Je haalt soms weinig energie uit je werk en bent regelmatig moe en onrustig.

Hoe zou het zijn als je weet...

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je een team of afdeling in beweging krijgt?

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je meetings beter kan laten verlopen?

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je meer actie en daadkracht realiseert? Actie in die taxi!

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je een open cultuur kan creëren? Een fijne plek op de werkvloer voor meer energie op het werk en thuis.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je meer draagvlak kan realiseren?

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je meer commitment creëert?

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je door lastige situaties heen kan werken en daar sterker uit kan komen?

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je herkent wat er speelt in een groep en daar de juiste acties op kan nemen?

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je snel bij jezelf kan herkennen waar jij of het team vast lopen, zodat je weet wat je daar aan kan doen?

 • DM_driehoekje-los-petrol

  In welke mate je het team moet managen en juist vrij moet laten voor het beste resultaat?

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Hoe je een nieuw team snel "up en running" krijgt?

Dan wordt leiding geven makkelijker en leuker!

Wij leren je hoe leiding geven leuker en makkelijker wordt. Wij geven jou de vaardigheden om het potentieel uit de groep en uit jezelf te halen. Dan is het mogelijk om een fijnere sfeer in het team en op de afdeling te creëren met betere resultaten tot gevolg. Dan ben je minder brandjes aan het blussen maar draai je aan de juiste knoppen van jouw team om het team in beweging te krijgen. Dat heeft niet alleen ontzettend veel impact op jou. De groei van jouw persoonlijke leiderschap en de wijze waarop jij leiding geeft heeft ook impact op je team, afdeling en organisatie. Groei in de cijfers en KPI’s tot de groei in zaken die er echt toe doen: werkgeluk, verbinding en energie. Dat zorgt voor energie bij jou, in je team, op de afdeling en in de organisatie. Ook thuis zal je daar de vruchten van plukken, want dan is er energie voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Familie, vrienden, hobbies, kinderen en je relatie.

Boost je leiderschap foto 1

"Maak een speeltuin van jouw leiderschap"
- Anniek Oost

Zo pakken we dat aan

Leiding geven leer je door te doen en te reflecteren op jouw handelen. Het is dan ook fijn als je iemand hebt die je helpt om de manier waarop je leiding geeft en jouw persoonlijke leiderschap verder te ontwikkelen. Iemand die regelmatig 1:1 met je mee kijkt en meedenkt. Die je helpt bij vraagstukken waar je tegenaan loopt. We combineren theorie en praktijk en hebben vooral oog voor de praktische toepassing.

Leidinggevenden geven aan dat ze door de training zien wat er echt gebeurt in hun team en in de interactie met de organisatie. Nu weten ze waar je écht aan moet werken binnen het team om het potentieel te kunnen benutten en het maximale uit het team en uit jezelf te halen.

Daarnaast zitten we maandelijks samen met de kleine groep leidinggevenden die ook deelneemt aan dit programma. Daar zit een enorme kracht in, want zo leer je van en met elkaar. We zien dat de vraag van de ene leidinggevende, vaak ook een (onbewuste) vraag van de andere leidinggevende is. Door de vragen van andere leidinggevenden leer je om anders te kijken naar vraagstukken en worden je eigen blinde vlekken bovendien bloot gelegd. Zo wordt het makkelijker en leuker om je als leidinggevende te ontwikkelen.

Door deze aanpak kan je snel stappen zetten in jouw leiderschap en met meer energie, gemak en plezier jouw leiderschap ontwikkelen. Dat zorgt voor energie bij jou, je team en de mensen in jouw omgeving!

Jan vertelt wat voor hem de belangrijkste redenen waren om met een traject te starten en wat het hem heeft opgeleverd

Play Video

Camille werkte aan zijn persoonlijke leiderschap
en vertelt wat hem dat opleverde

Play Video

Boost je Leiderschap

Start programma: 16 januari 2024

In het programma Boost je Leiderschap gaan we samen aan de slag. Zo ziet het programma er uit:

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Een half jaar lang coaching en training om jouw leiderschap te ontwikkelen.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Voor het leiding geven aan je team of afdeling leren we je hoe groepen werken en hoe je groepsprocessen positief kan beïnvloeden. Van het leiden van groepsmeetings tot het voeren van moeilijke gesprekken. Je ontwikkelt vaardigheden zodat leiding geven makkelijker en leuker wordt en meer resultaat oplevert.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Voor jouw persoonlijke leiderschap kijken we o.a. naar hoe jij zelf de regie kan pakken, beter kan communiceren, hoe je voor een goede werk-privébalans zorgt en beter in je vel zit.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Persoonlijke intake: We starten met een persoonlijk gesprek (intakegesprek), waarin we heel helder met elkaar bepalen wat je doelstellingen gedurende dit programma zijn. Indien relevant worden jouw leidinggevende en eventueel de HR-verantwoordelijke hierbij betrokken. Zo kunnen we samen de leerdoelen bepalen en overleggen hoe jouw leidinggevende jou kan ondersteunen.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Maandelijkse bijeenkomst: Vervolgens hebben we elke maand een coachsessie met de groep leidinggevenden die aan het programma deelnemen Dit is een vaste, kleine groep leidinggevenden waar je tegelijk mee start. Tijdens deze sessies bespreekt Anniek (coach Dynamic Minds) theorie en praktijk en daarna is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen. Ervaring wijst uit dat de vragen van de een ook vaak (onbewuste) vragen zijn van de ander. Zo kunnen we jouw blinde vlekken bloot leggen, waardoor jij ook weer sneller en beter kan groeien en ontwikkelen. De eerste gezamenlijke bijeenkomst is in november 2023.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Je hebt elke maand 1 uur individuele coaching gedurende het programma met Anniek (coach Dynamic Minds). Dit mag 1x een uur of 2x 30 minuten zijn. Halverwege het traject benutten we (een deel van) een sessie om tussentijds je leidinggevende en HR bij te praten en samen te evalueren als dat wenselijk is. Zo zorgen we voor borging en een optimale groei van jouw leiderschap.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Tussen de sessies ga je aan de slag met de opdrachten en vaardigheden in de online omgeving. Je krijgt stapsgewijs modules met kennis en oefeningen waarmee je een flinke basis aan kennis op kunt doen en vervolgens mee aan de slag gaat. Zo maak je de nieuwe inzichten en vaardigheden eigen en ontwikkel je je leiderschap stap voor stap.

 • DM_driehoekje-los-petrol

  Eindgesprek: Aan het eind is er een individueel evaluatiegesprek, waarbij jouw leidinggevende en HR-verantwoordelijke aan kunnen sluiten. We bespreken samen jouw ontwikkelingen. Zo zorgen we voor een optimale groei van jouw leiderschap.

Wat maakt dit programma anders?

Geen grijze pakken aanpak, maar leuk, speels en praktisch. We maken een speeltuin van jouw leiderschap door onze handige ezelsbruggetjes en aanpak. Wij zijn anders, brengen het anders en daardoor levert het andere resultaten op. Soms zeggen deelnemers wel eens: "Het is eigenlijk zo simpel". Daar houden we van! Want het hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het moet wel werken en makkelijk toepasbaar zijn.

We verzorgen graag programma's waar je langere tijd keer op keer kan je jouw vragen stellen, zodat je van situaties kan leren en met een praktisch plan stap voor stap zaken steeds zelfstandiger op kan pakken. Dit leiderschapsprogramma biedt jou een basis aan kennis over teamdynamiek en leiderschap en biedt je de kans om je volop te ontwikkelen. Dat geeft energie!

Boost je leiderschap foto 2

Dit is waarom organisaties hun leidinggevenden deel laten nemen

Pas ik bij dit programma?

We werken graag met leidinggevenden die willen groeien, vragen stellen en naar zichzelf en de groep durven kijken. Leidinggevenden die snappen dat een verandering in hun team of afdeling bij hen begint. Als je deel wilt nemen, hebben we eerst een inventarisatiegesprek met je. Zo kunnen we samen onderzoeken of dit programma de juiste match met jou is.
Het programma is niet bedoeld voor coaches en trainers.

FAQ

Jan heeft door de coaching ervaren hoe je
met meer
gemak en plezier je team leidt

Play Video

Door de coaching merkte Erik positieve
veranderingen bij zijn team en bij zichzelf

Play Video
Dynamic Minds B.V.

Contact@dynamicminds.nl

+31 ‭(0)6 - 55 58 30 35

Bongerd 13

6176 AV Spaubeek

‬KvK 89439929

BTW ID NL864983499B01

Meld je hieronder gratis aan om regelmatige tips en adviezen per e-mail te ontvangen om jouw leiderschap te ontwikkelen

© 2020 - 2024 Dynamic Minds B.V. | Privacy verklaring en Cookieverklaring