Leiderschap pakken is
niet altijd even makkelijk.

Schermafbeelding 2021-05-19 om 13.34.15

Jouw organisatie heeft veel meer potentie dan er nu uit komt. Je wilt beter, groter en meer.
Betere resultaten.
En je weet: daarvoor moet het leiderschap in de organisatie verder ontwikkeld worden, en de communicatie en samenwerking optimaal.

Jij zit hier voor het allerbeste resultaat en je weet: het hoeft niet slecht te gaan om het beter te maken.

Je merkt elke dag aan allerlei dingen op de werkvloer waar de verbetermogelijkheden zitten:

 • DM_driehoekje-los-roze

  Leidinggevenden werken niet optimaal samen, waardoor het silo-overstijgende samenwerken moeizaam verloopt. Er wordt vaak gekeken naar eigen belangen in plaats van het gezamenlijke belang.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Het gaat vaak over wat er vandaag en morgen geregeld moet worden. Het kan allemaal veel minder operationeel en meer strategisch, maar iedereen lijkt genoegen te nemen met hoe het nu ‘wel prima’ loopt. En jij krijgt daar jeuk van.

  Het zou moeten gaan over waar we over een aantal jaar willen staan, wat we moeten doen om dat te realiseren en hoe we de organisatie daarin meenemen. Weg van ‘wel prima’, naar ‘uitstekend’.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Jij ziet wel waar het moet veranderen, maar het lijkt alsof anderen het niet zien. En degenen die het wél zien en ook nog actie ondernemen, komen er niet ver mee. Ze tonen te weinig daadkracht en als je eerlijk bent zijn het er gewoon te weinig en duurt het allemaal te lang. Met een handjevol mensen kom je er niet, iederéén moet gewoon gaan.

  Jij weet: dit is niet (meer) toekomstbestendig. Hoe krijg je je organisatie eindelijk zo ver dat jullie slimmer en efficiënter gaan werken, in plaats van nóg meer meetings te organiseren zonder resultaat?

 • DM_driehoekje-los-roze

  Er wordt te veel vergaderd. Daardoor gooi je gewoon je tijd het raam uit en daar is 'ie te kostbaar voor. Klinkt cru, maar het is wel wat je voelt. Het frustreert je mateloos om meeting na meeting over hetzelfde onderwerp te vergaderen, waarna niet iedereen doet wat er is afgesproken. Je hebt al eens nagerekend hoeveel het je kost: aantal mensen x een uurtarief x het aantal uren vergadering.

  En ja - ik weet het: het gaat al snel om tienduizenden en zelfs honderduizenden euro's als dat voor meerdere meetings geldt. En elkaar aanspreken op ongewenst gedrag? Dat is niet bepaald de gewoonte.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Jij weet dat mensen de organisatie maken, en dus ook de resultaten. En het is niet zo dat je geen goeie mensen hebt zitten! Het zijn vaak medewerkers die doorgegroeid zijn naar een leidinggevende of zelfs managementfunctie, maar met weinig begeleiding op de praktische kant van leiding geven in de praktijk. Zó’n gemiste kans! Logisch dat zij de nodige verandering niet faciliteren en bewaken. Het frustreert je, want jij ziet dat de mensen in je club, van hoog tot laag, het startpunt zijn van verandering.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Je hebt de juiste medewerkers nodig om die groei te kunnen maken.

  Maar vind en behoud ze maar eens als je niet écht uitblinkt als organisatie. Als je geen fijne, uitdagende werkplek met groeimogelijkheden kunt bieden en die klaar is voor de toekomst. Jij ziet wel dat dat belangrijk is, maar jullie organisatie heeft het nog niet voor elkaar.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Je ziet een andere rol voor jezelf voor je, waarin je meer de grote lijnen uitzet en de organisatie het verder oppakt.

  Je hebt geprobeerd om die rol te pakken, maar je bent nog steeds veel te veel tijd kwijt aan dingen waar je eigenlijk geen tijd en energie meer in zou willen stoppen. En dat gaat ten koste van de resultaten die jullie zouden kunnen halen...

Dit moet anders.

Je wilt snelheid, efficiëntie én resultaten.

En het kán ook anders.

Het is dus tijd voor actie!

Blijf je nú doorgaan zoals je doet, dan blijf je je tijd en energie stoppen in een organisatie die niet verder komt dan middelmatige resultaten. Misschien best goed – maar lang niet wat ze zouden kunnen zijn.
Zonde. Van de potentie van de organisatie die nooit voluit benut wordt, en van alle mensen die er werken en die ook beter verdienen.

Daar ga jij niet mee akkoord natuurlijk!

De eerste stap die je kunt zetten, is een vrijblijvende afspraak om jouw situatie tegen mij aan te houden. In een gesprek van een uur krijg je mijn ongezouten feedback op wat er beter kan en moet.

Pagina Home 1

En wat als we echt gaan samenwerken?

Dan heb je een verbeterpartner die er net zo in zit als jij. Bij Dynamic Minds zijn we het met je eens dat je geen groot probleem hoeft te hebben om te verbeteren – wij halen de volle potentie uit je organisatie.

Dat brengt mee dat we situationeel leiderschap invoeren of aanscherpen in de organisatie, mét de consequentie dat zichtbaar wordt hoe effectief de leidinggevenden daadwerkelijk zijn in hun rol.

Alleen theoretische scholing is natuurlijk niet wat je organisatie werkelijk gaat veranderen, dus werken we met coaching on the job en zorgen we dat alles wat we meegeven ook daadwerkelijk praktisch wordt toegepast. En die theorie, die focussen we op de praktische toepassing in jullie praktijk. Met voorbeelden die de mensen in jullie organisatie aanspreken en waar ze dus mee aan de slag willen.

Ik wil je wel even waarschuwen.

Grote kans dat je vraag gaat over één deel van de organisatie. Het middenkader, of bijvoorbeeld een specifiek team. Want daar zit de stroperigheid, de inefficiëntie – daar zie je de meeste onbenutte potentie.
Bij Dynamic Minds kijken we altijd verder dan dat. Want het probleem is altijd ontstaan doordat de organisatie het heeft getolereerd. De potentie kan altijd het best worden benut door de hele organisatie mee te nemen in een verandering. Samen met jou kijken we hoe we de grootste winst kunnen realiseren.

Welkom! Wij zijn Dynamic Minds

Oprichtster Anniek Oost is een van de coaches van Dynamic Minds. Ze gelooft dat werk leuker mag en kan zijn. Samen met het team van Dynamic Minds helpt ze daarom organisaties het potentieel van hun mensen beter te benutten door leiderschap te ontwikkelen. We willen échte veranderingen realiseren en daarom worden zowel leidinggevenden als medewerkers gecoacht en getraind. Leidinggevenden blijken keer op keer een belangrijke spil om een domino-effect aan positieve energie op de werkvloer te creëren, die ook buiten het werk doorwerkt. Door onze aanpak kan je voor jezelf en je team, afdeling of organisatie een positieve golfbeweging van energie, rust en plezier creëren op het werk en thuis. Zo creëer je een gezondere en leukere organisatie waar energie en werkplezier centraal staat!

Foto Anniek Home

Wat maakt onze programma’s anders?
Geen grijze pakken aanpak, maar leuk, speels en praktisch. We maken een speeltuin van jouw leiderschap door onze handige ezelsbruggetjes en aanpak. Wij zijn anders, brengen het anders en daardoor levert het andere resultaten op. We verzorgen graag programma's waar je keer op keer jouw vragen kan stellen, zodat je van situaties kan leren en met een praktisch plan stap voor stap zaken weer verder op kan pakken. Daar krijg je energie van!

Nieuwste blogs

Jan heeft ervaren hoe je met meer gemak en plezier je team leidt

Play Video

Pauline heeft samen met collega's aan een betere werk-privébalans gewerkt

Play Video

Camille heeft ervaren wat er mogelijk is als diverse teams beter functioneren

Play Video
Dynamic Minds

Contact@dynamicminds.nl

+31 ‭(0)6 - 55 58 30 35

Bongerd 13

6176 AV Spaubeek

‬KvK 89439929

BTW ID NL864983499B01

Meld je hieronder gratis aan om regelmatige tips en adviezen per e-mail te ontvangen om jouw leiderschap te ontwikkelen

© 2020 - 2023 Dynamic Minds | Privacy verklaring en Cookieverklaring