HR-Mastermind

Intervisie voor gedreven HR-professionals

Volgende bijeenkomst:
wordt gepland in september/oktober 2024

_M4A2570

Een paar jaar geleden vroeg een HR-professional me om een groep op te zetten met andere HR-professionals die willen sparren over het HR-vak. Dynamic Minds kwam immers bij meer organisaties en kende ongetwijfeld meer HR-professionals die hier wel oren naar hadden.
Een te gekke vraag!

In de praktijk zie ik dat veel HR-professionals zoeken hoe ze zichzelf kunnen ontwikkelen en hun organisatie kunnen begeleiden in het neer zetten van goede resultaten en het ontwikkelen van leiderschap, gedrag en cultuur.

Binnen no-time was er een geweldige groep met gedreven HR-professionals die deelnamen aan de:

HR-Mastermind
Intervisie voor gedreven HR-professionals die hun eigen leiderschap en het leiderschap in hun organisatie willen ontwikkelen en impact willen maken in hun organisatie

Ik hoor je denken: Die intervisiegroepjes blijven vaak zo oppervlakkig. Dat is niks voor mij...

Ik snap die gedachte helemaal.

Zelf mis ik vaak de diepgang en de verbinding tussen de deelnemers in intervisiegroepen.

Daarom is de opzet hier anders en heet het een Mastermind.
Een Mastermind staat voor een groep mensen die gelijkwaardige doelen en ambities hebben. Een groep die elkaar wil helpen en toegewijd is om zichzelf te verbeteren en vastberaden zijn om doelen te behalen.

Als je de deelnemers vraagt hoe zij de bijeenkomsten beleven dan zeggen zij het volgende:

 • DM_driehoekje-los-roze

  Ik kan met al mijn vragen terecht en loop met oplossingen naar buiten. Daar heb ik wat aan!

 • DM_driehoekje-los-roze

  Het is een ontzettend open en eerlijke groep. Ik heb dingen met de groep gedeeld, die ik niet eens heb gedeeld met collega’s met wie ik al 20 jaar werk. Dat kan in deze groep onder begeleiding van Anniek. Ik vind dat heel bijzonder.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Alle thema’s kunnen aan bod komen. Je eigen persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling in je organisatie, de positie van HR in de organisatie, inclusiviteit en generatiebeheer en ga zo maar door. Dat maakt het heel divers.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Het is bijzonder om te merken hoe we allemaal tegen dezelfde dingen aan lopen, ook al zijn de organisaties verschillend. Allemaal hebben we verschillende ervaringen en kennis, waarmee we elkaar enorm goed kunnen helpen. Je neemt uit elke bijeenkomst weer belangrijke inzichten, handvaten en tips mee.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Door de intervisie heb ik me enorm ontwikkeld afgelopen jaar, waardoor ik nu een geweldige baan heb!

 • DM_driehoekje-los-roze

  Ik kom graag naar deze bijeenkomsten, ook wanneer ik het druk heb. Ik weet dat ik er elke keer heel veel uit haal, qua kennis, handige tips en netwerk. Daardoor krijg ik elke keer heel veel energie van de bijeenkomsten.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

Tijdens een bijeenkomst:

 • DM_driehoekje-los-roze

  bespreken we HR-gerelateerde thema’s en krijg je handige tips mee. Van jezelf positioneren in een organisatie voor de beste resultaten, hoe je jouw eigen leiderschap kan ontwikkelen en wat het van jou vraagt om het leiderschap in jouw organisatie te ontwikkelen tot de toekomst van HR en generatiebeheer. 

 • DM_driehoekje-los-roze

  word je geprikkeld en geïnspireerd door gedreven HR-collega’s van andere organisaties, die vragen inbrengen en delen hoe zij problemen tackelen.

 • DM_driehoekje-los-roze

  kan je jouw vragen, uitdagingen en problemen inbrengen die betrekking hebben op de dynamieken in jouw organisatie, jouw persoonlijke leiderschap en andere factoren die jouw organisatie beïnvloeden. Je gaat met inzichten en concrete oplossingen de deur uit. 

 • DM_driehoekje-los-roze

  zal je merken dat de vraag van de ander vaak een herkenbaar vraagstuk is, waar je zelf ook veel van kan leren. De reacties en vragen van anderen kunnen jou daardoor ook helpen, ook al is het misschien het vraagstuk van een andere deelnemer. 

 • DM_driehoekje-los-roze

  word je warm onthaald door fijne HR-collega’s van andere organisaties, die net als jij willen groeien en ontwikkelen.

 • DM_driehoekje-los-roze

  krijg je een veilige en open plek waar je hardop mag twijfelen, kwetsbaar kan zijn en je je gesteund voelt door de groep.

 • DM_driehoekje-los-roze

  maken we aantekeningen van de input van alle deelnemers. De hand-outs vind je na de bijeenkomsten terug in onze online leeromgeving, waar je de hand-outs van alle bijeenkomsten tot nu toe terug kan vinden. Dat betekent dat je hier ook de hand-outs van vorige rondes van de HR-Mastermind terug kan vinden.  

Dit kan je verwachten

 • DM_driehoekje-los-roze

  We hebben samen 4 live bijeenkomsten van 3 uur, verdeeld over een jaar. Elk kwartaal is een bijeenkomst.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Je krijgt ruim voor elke bijeenkomst te horen hoe jij je op de volgende bijeenkomst voor mag bereiden. Zo halen we samen het maximale uit de bijeenkomst. De hele groep geeft input voor de thema's, vraagstukken en casuïstiek, zodat we goed aansluiten op wat er leeft.

 • DM_driehoekje-los-roze

  De bijeenkomsten zijn in de namiddag.

 • DM_driehoekje-los-roze

  We komen samen op de locatie van Dynamic Minds in Spaubeek.

_M4A2665

Welke bedrijven doen mee aan de HR-Mastermind?

In de groep zijn HR-professionals van heel diverse organisaties vertegenwoordigd. HR-professionals van kleine organisaties van 100 medewerkers tot HR-professionals van organisaties met duizenden medewerkers. Van de maakindustrie, technische dienstverlening en de chemische industrie tot overheid, medtech bedrijven en bedrijven in de detachering. Juist daardoor worden vraagstukken op verschillende manieren belicht en zijn de aangedragen oplossingen en inzichten vernieuwend en verrassend.

Om deel te kunnen nemen, heb je samen met mij een kennismakingsgesprek om je deelname te bespreken. Je zit na het gesprek nog nergens aan vast en kan na dit gesprek besluiten om niet deel te nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek besluiten we samen of je ook daadwerkelijk deel wilt nemen.

Dit is de coach voor dit programma: Anniek

Sinds 2013 coach ik grote en kleine organisaties op het gebied van leiderschap en organisatieverandering. Dat deed ik zelfs bij politie, defensie en organisaties in de topsport.

Keer op keer bleek:
Leiderschap komt je niet zomaar aanwaaien.
Een effectieve organisatiecultuur ontstaat niet vanzelf.

Ik zette mijn complete achtergrond in om de noodzakelijke verandering op het gebied van leiderschap en cultuur bij mijn opdrachtgevers teweeg te brengen. Als basispsycholoog, neuropsycholoog, sport- en prestatiepsycholoog met opleidingen over leiderschap en groepsdynamieken houd ik het praktisch. Die praktische benadering is een verademing voor opdrachtgevers.

En dan ontstaan er de mooiste resultaten:
Organisaties slagen er met mijn begeleiding in om écht beter leiding te geven, de cultuur te veranderen en zo de echte potentie van de organisatie tot zijn recht te laten komen.

HR is cruciaal in verandertrajecten zoals deze. De HR Mastermind helpt HR medewerkers om zichzelf én hun organisatie verder te ontwikkelen door een plek te bieden waar je kan sparren met gelijkgestemde collega's van andere organisaties, vragen neer kan leggen, twijfels kan uiten en met oplossingen de deur uit loopt. Je hoeft immers zelf niet het wiel uit te vinden. Het kan veel makkelijker, beter en leuker met deze HR Mastermind.


Lees hier meer
.

_M4A2653

FAQ

Als jij een HR-professionals bent, die zichzelf en de organisatie écht wil ontwikkelen en graag wil sparren met gelijkgestemden om te leren van en met elkaar dan ben je hier aan het juiste adres! Dus geen achterover leunen en even kijken of het wat is. You're in or you're out 😉

Voordat je start, hebben we samen een kennismakingsgesprek om je deelname te bespreken. Je zit dan nog nergens aan vast en kan na dit gesprek besluiten om niet deel te nemen.

Je kan je hier opgeven voor een kennismakingsgesprek. Na je opgave voor het kennismakingsgesprek voor de HR-Mastermind ontvang je binnen 24uur een mail met een link. Het kan gebeuren dat die mail in je ongewenste mail terecht komt. Houd die mailbox dus ook goed in de gaten. Daarin staat een link naar de agenda van Anniek, zodat je daar jouw kennismakingsgesprek kan plannen.

Mocht je geen geschikt moment kunnen vinden, mail dan even naar contact@dynamicminds.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij een gedreven HR-professional die ook zijn of haar eigen leiderschap
en het leiderschap in de organisatie wil ontwikkelen en meer impact wil maken in de organisatie?

Vraag dan nu hier jouw kennismakingsgesprek aan.
Tijdens het gesprek bespreken we samen jouw deelname. Na het gesprek zit je nog nergens aan vast.