HR-Mastermind

Scherp je visie aan met andere HR-professionals
en vergroot je impact op je organisatie
Schermafbeelding 2021-05-19 om 13.34.15

Een paar jaar geleden vroeg een HR-professional me om een groep op te zetten met andere HR-professionals die willen sparren over het HR-vak. Dynamic Minds kwam toch bij meer organisaties en kende ongetwijfeld meer HR-professionals die hier wel oren naar hadden.

Een te gekke vraag!

In de praktijk zie ik dat veel HR-professionals zelf zoeken hoe ze zichzelf kunnen ontwikkelen en hun organisatie kunnen begeleiden in het neer zetten van goede resultaten en het ontwikkelen van leiderschap, gedrag en cultuur.

Binnen no-time was er een geweldige groep gedreven HR-professionals die deelnamen aan:

de HR-Mastermind
Intervisie voor gedreven HR-professionals die hun eigen leiderschap en het leiderschap in hun organisatie willen ontwikkelen en impact willen maken in hun organisatie

Ik hoor je denken: die intervisiegroepjes blijven vaak zo oppervlakkig, dat is niks voor mij.
Ik snap die gedachte helemaal. Zelf mis ik vaak de diepgang en de verbinding tussen de deelnemers in intervisiegroepen. Daarom is de opzet hier anders en heet het een Mastermind. Een Mastermind staat voor een groep mensen die gelijkwaardige doelen en ambities hebben. Een groep die elkaar wil helpen en toegewijd is om zichzelf te verbeteren en vastberaden zijn om doelen te behalen.

Als je de deelnemers vraagt hoe zij de bijeenkomsten beleven dan zeggen zij het volgende:

 • DM_driehoekje-los-roze

  Ik kan met al mijn vragen terecht en loop met oplossingen naar buiten. Daar heb ik wat aan!

 • DM_driehoekje-los-roze

  Het is een ontzettend open en eerlijke groep. Ik heb dingen met de groep gedeeld, die ik niet eens heb gedeeld met collega’s met wie ik al 20 jaar werk. Dat kan in deze groep onder begeleiding van Anniek. Ik vind dat heel bijzonder.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Alle thema’s kunnen aan bod komen. Je eigen persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling in je organisatie, de positie van HR in de organisatie, inclusiviteit en generatiebeheer en ga zo maar door. Dat maakt het heel divers.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Het is bijzonder om te merken hoe we allemaal tegen dezelfde dingen aan lopen, ook al zijn de organisaties verschillend. Allemaal hebben we verschillende ervaringen en kennis, waarmee we elkaar enorm goed kunnen helpen. Je neemt uit elke bijeenkomst weer belangrijke inzichten, handvaten en tips mee.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Door de intervisie heb ik me enorm ontwikkeld afgelopen jaar, waardoor ik nu een geweldige baan heb!

 • DM_driehoekje-los-roze

  Ik kom graag naar deze bijeenkomsten, ook wanneer ik het druk heb. Ik weet dat ik er elke keer heel veel uit haal, qua kennis, handige tips en netwerk. Daardoor krijg ik elke keer heel veel energie van de bijeenkomsten.

Wat doen we tijdens de HR-Mastermind?
Tijdens de HR-Mastermind

 • DM_driehoekje-los-roze

  bespreken we HR-gerelateerde thema’s. Van jezelf positioneren in een organisatie voor de beste effecten, de toekomst van HR tot hoe je het leiderschap kan ontwikkelen in jouw organisatie.

 • DM_driehoekje-los-roze

  word je geprikkeld en geïnspireerd door gedreven HR-collega’s van andere organisaties, die vragen inbrengen en delen hoe zij problemen tackelen.

 • DM_driehoekje-los-roze

  kan je jouw vragen, uitdagingen en problemen inbrengen die betrekking hebben op de dynamieken in jouw organisatie, jouw persoonlijke leiderschap en andere factoren die jouw organisatie beïnvloeden. Je gaat met concrete oplossingen de deur uit.

 • DM_driehoekje-los-roze

  word je warm onthaald door fijne HR-collega’s van andere organisaties, die net als jij willen groeien en ontwikkelen.

 • DM_driehoekje-los-roze

  krijg je een veilige en open plek waar je hardop mag twijfelen, kwetsbaar kan zijn en je je gesteund voelt door de groep.

Dit kan je verwachten tijdens de HR-Mastermind:

 • DM_driehoekje-los-roze

  We hebben samen 4 live bijeenkomsten van 3 uur, verdeeld over een jaar. Elk kwartaal is een bijeenkomst.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Je krijgt voor elke bijeenkomst het thema voor die bijeenkomst, zodat je je hierop voor kan bereiden en we samen het maximale uit de bijeenkomst halen.

 • DM_driehoekje-los-roze

  De bijeenkomsten zijn in de namiddag.

 • DM_driehoekje-los-roze

  We komen samen op de locatie van Dynamic Minds in Spaubeek.

Jan heeft ervaren hoe je met meer gemak en plezier je team leidt

Play Video

In de groep zijn HR-professionals van heel diverse organisaties vertegenwoordigd. HR-professionals van kleine organisaties van 100 medewerkers tot HR-professionals van organisaties met duizenden medewerkers. Juist daardoor worden vraagstukken op verschillende manieren belicht, waardoor de aangedragen oplossingen en inzichten vernieuwend en verrassend zijn.

Om deel te kunnen nemen, heb je samen met mij een kennismakingsgesprek om je deelname te bespreken. Je zit na het gesprek nog nergens aan vast en kan na dit gesprek besluiten om niet deel te nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek besluiten we samen of je ook daadwerkelijk deel wilt nemen.

We plannen de bijeenkomsten een half jaar vooruit door middel van een datumprikker. Zo vinden we de meest geschikte datum voor alle deelnemers. De link hiervoor ontvang je na aanmelding.

Camille heeft ervaren wat er mogelijk is als diverse teams beter functioneren

Play Video
Dynamic Minds

Contact@dynamicminds.nl

+31 ‭(0)6 - 55 58 30 35

Bongerd 13

6176 AV Spaubeek

‬KvK 89439929

BTW ID NL864983499B01

Meld je hieronder gratis aan om regelmatige tips en adviezen per e-mail te ontvangen om jouw leiderschap te ontwikkelen

© 2020 - 2023 Dynamic Minds | Privacy verklaring en Cookieverklaring