Masterclasses over leiderschap

Inspireren, motiveren en leren

Dynamic Minds verzorgt met regelmaat masterclasses. Je vind hier een aantal voorbeelden.

  • DM_driehoekje-los-petrol

    Kennis en Kunde event van Fagro

  • DM_driehoekje-los-petrol

    Symposium voor de Luchtmobiele Brigade (Defensie)

  • DM_driehoekje-los-petrol

    Dag van de Limburgse Financial

Masterclass op het Kennis en Kunde event van Fagro

Op 23 mei 2019 gaf Anniek vanuit Dynamic Minds een masterclass over werkgeluk voor ongeveer 200 medewerkers van Fagro. Het werd een interactieve masterclass waar veel deelnemers met plezier op terug kijken. Je vindt hiernaast een impressie van de masterclass.

Symposium Luchtmobiele Brigade (11 LMB), Defensie

Anniek Oost Masterclass Luchtmobiele Brigade Symposium Gelredome

Op 8 juni 2019 stond Anniek voor Dynamic Minds in het Gelredome in Arnhem om een interactieve masterclass en diverse interactieve workshops te geven over leiderschap, veerkracht en weerbaarheid. Het hele symposium stond in het teken van de vraag: Is veerkracht, weerbaarheid en adaptiviteit te leren en/of te trainen? Hoe werkt dit in de praktijk? Hoe bewust of onbewust kun je dit sturen? En hoe kun je hiermee spelen? Arno Heg organiseerde dit symposium vanuit het Ministerie van Defensie. Hij vertelt hieronder over zijn ervaringen met Dynamic Minds.

Dag van de Limburgse Financial

Op 26 september 2019 vond de Dag van de Limburgse Financial plaats. Daar verzorgde Anniek voor Dynamic Minds een masterclass over de onmisbaarheid van soft skills in de digitale wereld en was ze een van de gastsprekers op het hoofdpodium.
Door digitalisering worden soft skills immers steeds belangrijker om een goede connectie met een klant op te bouwen en de best mogelijke resultaten neer te zetten. Soft skills zijn de sociale en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor die connectie, zoals communiceren, samenwerken en problemen oplossen. Tijdens de Masterclass konden de aanwezigen leren en ervaren hoe ze hun soft skills kunnen ontwikkelen. In het filmpje krijg je een indruk van de dag zelf.
Play Video
Limburgse Financials-36

Dag van de Limburgse Financial

Door digitalisering worden soft skills steeds belangrijker om een goede connectie met een klant op te bouwen en de best mogelijke resultaten neer te zetten. Soft skills zijn de sociale en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor die connectie, zoals communiceren, samenwerken en problemen oplossen. Tijdens deze Masterclass konden de aanwezigen leren en ervaren hoe ze hun soft skills kunnen ontwikkelen.
Dynamic Minds

Contact@dynamicminds.nl

+31 ‭(0)6 - 55 58 30 35

Bongerd 13

6176 AV Spaubeek

‬KvK 57262101

BTW ID NL001791009B64

Meld je hieronder gratis aan om regelmatige tips en adviezen per e-mail te ontvangen om jouw leiderschap te ontwikkelen

© 2020 - 2023 Dynamic Minds | Privacy verklaring en Cookieverklaring