Masterclass

Hoe je leiderschap en cultuur wél succesvol verandert
Zo blijf je met je organisatie groeien!

14 juni 2024     13.00 - 16.30uur

_M4A2653

De potentie van je organisatie, die zie je en die je wil je natuurlijk benutten!

Beter, groter en meer.

Je ziet het belang van investeren in de mensen als onderdeel van goed werkgeverschap
én je weet dat leiderschap en cultuur cruciaal zijn in het neerzetten van resultaten en het benutten van de potentie van de organisatie.
In een tijd waar het vinden van nieuwe medewerkers steeds lastiger wordt, is binden, boeien en ontwikkelen van personeel nóg belangrijker. En je wilt je personeel klaar stomen om succesvol om te gaan met alle interne en externe veranderingen, die tegenwoordig meer standaard dan uitzondering zijn.

Stel je voor wat er mogelijk is als...

 • DM_driehoekje-los-roze

  Teams en afdelingen zelf én samen optimaal werken, resultaten neerzetten en het belang van de organisatie voor hun eigen belang voorop zetten. Dan zijn we veel efficiënter en hebben we tijd om aan de echt belangrijke zaken te werken: dan komen er goede en structurele oplossingen waar iedereen achter staat en die ook daadwerkelijk uit worden gevoerd in plaats van dat er steeds brandjes worden geblust.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Er elke dag niet alleen oog is voor de waan van de dag, maar ook voor groei en resultaten op lange termijn. Dan voeren we de gesprekken over wat er nodig is om doelstellingen te behalen, pakken we daar op door en bouwen we samen aan een bedrijf dat nu en in de toekomst geweldige resultaten neer zet.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Vergaderingen lekker lopen en resultaat opleveren. Dat is een stuk efficiënter en kost je minder geld. Dan is er tijd om te werken aan de zaken die er echt toe doen: (potentiële) problemen tijdig signaleren en structureel oplossen, risico's minimaliseren en resultaten neerzetten.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Leidinggevenden weten hoe ze hun teams en afdelingen succesvol aansturen. Zij zijn immers het startpunt om de teams beter te laten functioneren. Als de leidinggevenden goed functioneren, kunnen zij hun teams en afdelingen goed laten functioneren en daarmee de hele organisatie. Zo stomen we de organisatie klaar voor de toekomst. Waar het niet loopt of waar mensen niet functioneren, pakken we door. We coachen en trainen de leidinggevenden in elke laag om hun teams en afdelingen optimaal te leiden. Zo borgen we de gewenste verandering in de organisatie en zorg je voor een organisatie die nu en in de toekomst resultaten neer zet.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Er een daadkrachtige organisatie staat, waarbij iedereen weet wat ‘ie moet doen - en dat ook daadwerkelijk doet. Dat is de basis om als bedrijf wendbaar te kunnen zijn en in te kunnen spelen op veranderingen in de markt, pandemieën en andere zaken. Iets dat tegenwoordig meer standaard dan uitzondering is.

Dat wil je!

Je organisatie doet er van alles aan om dit te realiseren en de volle potentie van de organisatie te benutten. Jullie investeren in verandertrajecten, leiderschapsprogramma’s, change management, management development programma’s, teamprogramma’s, heisessies en noem maar op.

Maar keer op keer komt er maar weinig uit de programma's die zeggen leiderschap en cultuur te verbeteren.

_M4A2665

Je blijft op de werkvloer zien dat:

 • DM_driehoekje-los-roze

  Er door afdelingen en teams niet goed samen wordt gewerkt. Teams en afdelingen blijven tegen dezelfde dingen aanlopen, zoeken onvoldoende samen naar oplossingen en dat kost keer op keer veel tijd en energie.

 • DM_driehoekje-los-roze

  De mensen in de organisatie het lastig vinden om de juiste gesprekken te voeren, effectief en efficiënt te vergaderen en om samen tot gedragen besluiten en acties te komen. En als er dan acties zijn, wordt er niet doorgepakt of blijven we op besluiten en acties terug komen. Zonde!

 • DM_driehoekje-los-roze

  De leidinggevenden weliswaar hun best doen, maar ook niet de gewenste handvaten en vaardigheden hebben om de gewenste verandering in de teams en organisatie te realiseren en vast te houden. Je denkt misschien dat je meer van ze zou mogen verwachten op die positie, maar laten we eerlijk zijn: heeft de organisatie ze ook écht geholpen om succesvol te zijn? Of verwachten we dat zonder ze de juiste ondersteuning te bieden? En nee, 3 workshops over leiderschap en presenteren zijn daar niet de juiste oplossing voor. 

 • DM_driehoekje-los-roze

  Projecten en veranderprogramma’s vaak gericht zijn op losse teams, een deel van de leidinggevenden (het middenkader bijvoorbeeld) of bestaan uit enkele workshops. Dat zorgt natuurlijk niet voor de gewenste verandering! De programma’s geven vaak wel een goede impuls om te veranderen, maar vasthouden? Ho maar. Het zijn keer op keer korte termijnoplossingen, die bovendien niet de hele organisatie betrekken en er niet voor zorgen dat we samen succesvol écht zijn. 

En laten we eerlijk zijn: als je dan investeert, wil je dat er ook wat uit komt.

En niet alleen op de korte termijn, maar juist op de lange termijn.

Dit, zoals het nu gaat, is zonde van alle tijd, geld en energie die er in gaat zitten, toch?

Het is feedback die ik regelmatig hoor...

Ik hoor het van directies, MT’s en betrokken HR-professionals. Als ik een verandertraject bij een nieuwe klant start, is dít ook vaak de weerstand die ik bij de deelnemers tegenkom.

Heel eerlijk…
Met mijn ervaring met grote verandertrajecten vind ik het niet zo gek dat veel trajecten niet slagen of in ieder geval niet opleveren wat ze op zouden moeten leveren.

Wil jij weten hoe het komt dat dit soort ontwikkeltrajecten niet oplevert wat ze op zouden moeten leveren?

Bovendien heeft je organisatie keer op keer te maken met ontwikkelingen, uitdagingen en veranderende omstandigheden.
Intern, maar ook extern. Denk aan de implementatie van een nieuwe manier van werken, een veranderde vraag uit de markt of een fusie. Maar ook pandemieën, oorlogen en andere nog onvoorziene omstandigheden beïnvloeden aan de lopende band je organisatie. Ook als je organisatie groeit in omzet of personeel brengt dat veranderingen met zich mee.

Steeds weer geldt: new level, new devil.
Elke interne of externe verandering vraagt iets anders van je organisatie. Niet alleen in systemen. Juíst ook in leiderschap en cultuur. Het vraagt flexibiliteit, draagvlak, leiderschap en een optimale samenwerking.

Het optimaal ontwikkelen van leiderschap en cultuur is niet optioneel.
Het is cruciaal om het potentieel van je organisatie te benutten en resultaten neer te blijven zetten.

Nieuwsgierig hoe je dat aanpakt?

Kom dan naar deze masterclass!

In deze masterclass vertel ik je:

 • DM_driehoekje-los-roze

  Hoe jouw organisatie er op dit moment voor staat op het gebied van leiderschap en cultuur.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Waarom verandering in organisaties zo lastig is en de resultaten van veel leiderschap- en cultuurprogramma's zo tegenvallen.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Welke stappen cruciaal zijn om leiderschap en cultuur succesvol te ontwikkelen.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Hoe je de volle potentie van jouw organisatie wél kunt benutten en wat de eerste stap is om dit te realiseren. 

Klink goed, toch?

Na deze masterclass weet je

 • DM_driehoekje-los-roze

  Hoe jouw organisatie nu scoort op leiderschap en cultuur.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Hoe je de volle potentie van je organisatie kan benutten. Denk bijvoorbeeld aan afdelingen en teams die goed samenwerken, effectieve en efficiënte vergaderingen waarin we tot gedragen besluiten komen die ook worden uitgevoerd en teams die optimaal functioneren, doordat hun leidinggevenden de rol pakken die je graag zou willen.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Waarom de resultaten van veel leiderschap- en cultuurprogramma’s zo tegenvallen. Ik vertel je precies wat wel werkt voor jullie organisatie.

 • DM_driehoekje-los-roze

  Welke concrete stap je nu meteen kunt zetten om als organisatie te blijven groeien, te innoveren en relevant te blijven

_M4A2669

Jij bent ook bij, toch?

De masterclass is op vrijdag 14 juni 2024 van 13.00-16.30uur.

De masterclass wordt gegeven bij Dynamic Minds in Spaubeek.

Opgeven voor de masterclass doe je door op de knop hieronder te drukken en je gegevens achter te laten of door te mailen naar contact@dynamicminds.nl.

Let op: Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol is vol.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor directeuren, directieleden, managementteamleden, managers en HR personeel die succesvol leiderschap en cultuur willen ontwikkelen in hun organisatie maar merken dat de gewenste organisatieverandering tot nu toe uitblijft.

Kan ik een collega meenemen?

Zeker doen! De masterclass is bedoeld voor directeuren, directieleden, managementteamleden, managers en HR personeel die succesvol leiderschap en cultuur willen ontwikkelen in hun organisatie maar merken dat de gewenste organisatieverandering tot nu toe uitblijft. Vraag ze wel even om zich aan te melden, zodat we weten dat je iemand meeneemt en omdat er beperkt plek is voor deze masterclass.

_M4A9837

Wat is de investering voor deze masterclass?

Dit is de eerste keer dat ik deze masterclass geef. Daarom hoef je deze keer alleen jouw tijd vrij te maken en ontvang ik na de masterclass graag jouw feedback over de masterclass. Er wordt verder geen investering gevraagd.

Als je je opgeeft voor de masterclass en afwezig bent, ontvang je naderhand wel een factuur van € 95,- exclusief BTW in verband met gemaakte kosten voor de masterclass.

Ik kan niet op dit moment... Komt er nog een volgende masterclass?

Zeg eens eerlijk: wat zou je doen als Gaston met een prijs van een miljoen voor jouw deur zou staan?

Zou je dan snel de deur uit gaan omdat je naar kantoor moet voor een afspraak?
Ik denk het niet, toch? Dan zou je wel even tijd maken voor een geweldige geldprijs.
Waarom zou je deze kans dan laten schieten?

Het heeft allemaal te maken met prioriteiten.

Je leest de informatie over deze masterclass met een reden:
Je was nieuwsgierig en je weet dat het belangrijk is om hier in jouw organisatie aandacht aan te besteden.
Er is altijd wel iets dat je aandacht vraagt, dus welke keuze maak jij?

Kies jij voor succes?
En dus voor het aansluiten bij deze masterclass, zodat je eindelijk die gewenste verandering in je organisatie kan realiseren?

Meld je hier aan om leiderschap en cultuur in jouw organisatie optimaal te ontwikkelen

Mocht je nou écht niet kunnen…

Laat dan je naam en emailadres achter op de wachtlijst voor het geval dat er een volgende masterclass komt.

FAQ

Als je op de knop klikt om je op te geven voor de masterclass ontvang je van ons informatie over hoe laat de masterclass start, wanneer deze eindigt, de locatie, parkeren, etc. We rekenen er dan op dat je komt en zien je graag 14 juni bij de masterclass!