Wij zijn Dynamic Minds

Even voorstellen!

Play Video

Oprichtster Anniek Oost vertelt je graag meer over Dynamic Minds

We hebben gewerkt met...

In de loop der jaren hebben we met diverse organisaties gewerkt, zoals APG, Sabic, Fagro, DSM, BCT, Perfact Group en Unica.
We werken als team virtueel (op afstand) met elkaar en helpen onze klanten zowel op locatie als online, wat zeker in deze tijden een belangrijk element is in onze coaching, training en workshops. Het hoofdkantoor ligt in Sittard-Geleen.

Hier staan wij voor

Wij helpen organisaties om het potentieel van hun mensen beter te benutten
We geloven dat dit begint bij jou als leidinggevende
Bij jouw persoonlijke leiderschap
Bij jezelf leren kennen
Bij doen waar je energie van krijgt

Hoe beter jij jezelf kent, als leider van jouw team of organisatie
Hoe krachtiger je overkomt en hoe beter jij kunt leiden
Hoe meer ruimte er ontstaat voor het unieke talent binnen elk team

Samen in beweging
Resultaten halen als team
Begint bij zien wat er gebeurt
Begrijpen hoe de interactie tussen mensen werkt
Wat onbespreekbaar was bespreekbaar maken
Situaties onderzoeken en leren van en met elkaar

Door oog te hebben voor wat het team nodig heeft
Kom je samen in beweging
Worden unieke talenten benut
Komt iedereen tot z’n recht
Van directie tot medewerker
Van groep tot individu

Wij zijn Dynamic Minds en wij helpen organisaties het potentieel van hun mensen beter te benutten. Dat doen we door ambitieuze leidinggevenden en management te laten zien hoe ze met meer gemak, plezier en ontspanning hun teams en organisatie kunnen leiden. De groei in jouw persoonlijke leiderschap als start van de groei van de rest. Groei in de cijfers en KPI’s tot de groei in zaken die er echt toe doen: werkgeluk, verbinding en energie. Op je werk én daarbuiten.

Want als jij met meer gemak, plezier en ontspanning je werk kan doen
Dan blijft er energie over om ook naast het werk dingen te doen waar je energie van krijgt
Dan kan je positieve veranderingen realiseren in alle teams waar je onderdeel van uit maakt
Van de teams op je werk tot de teams thuis: je gezin, je vrienden en je sportclub

Investeren in jouw persoonlijke leiderschap gaat verder dan werk alleen
Het maakt het verschil in jouw leven
Een verschil voor de wereld om jou heen
Meer energie op het werk en thuis, dat is het doel
Dat is wat wij jou willen laten bereiken
Doe je mee?

Onze aanpak

Dynamic Minds staat voor meer energie op het werk en thuis, zodat je meer kan genieten van wat je belangrijk vindt. Leidinggevenden blijken keer op keer een belangrijke spil om een domino-effect aan positieve energie op de werkvloer te creëren, die ook buiten het werk doorwerkt. Daarom laten we ambitieuze leidinggevenden en management zien hoe ze met meer gemak, plezier en ontspanning hun teams en organisatie kunnen leiden en het potentieel van iedereen beter kunnen benutten. Praktisch, ontwapenend, doelgericht. De groei in jouw persoonlijke leiderschap als start van de groei van de rest. Groei in de cijfers en KPI’s tot de groei in zaken die er echt toe doen: werkgeluk, verbinding en energie. Op je werk en daarbuiten. Waar nodig ondersteunen we leidinggevenden en management om het leiderschap van hun medewerkers te vergroten. Dat door we door te werken aan hun leiderschap, werk-privébalans, communicatie en samenwerking. Dit kan in diverse vormen, waaronder trainingen, teamdagen, workshops, trainingen en coaching in groepen. Online, offline of een combinatie. Door onze aanpak kan je voor jezelf en je team, afdeling of organisatie een positieve golfbeweging van energie, rust en plezier creëren op het werk en thuis. Zo creëer je een gezondere en leukere organisatie waar energie en werkplezier centraal staat!

Onze werkwijze in een aantal woorden: 
energie | interactief | ervaringsgericht leren | praktisch | open blik | partnership | positieve insteek | ontwapenend | doortastend | verbinding | flexibiliteit | positieve golfbeweging

Wij zijn voor jou de geschikte partner als je graag een samenwerking aan wil gaan voor langere termijn, zodat we samen kunnen bouwen aan die organisatie waarin we het potentieel van iedereen kunnen benutten en plezier en energie centraal staan. Dat kan alleen als we structureel kijken waar de organisatie en haar mensen ondersteuning bij kunnen gebruiken. Het is dan ook belangrijk dat er draagvlak is voor de coaching en begeleiding binnen de organisatie. De bereidheid om te kijken wat er echt speelt en actie te willen ondernemen bepaalt hoe succesvol we samen kunnen zijn binnen jouw organisatie.  
 
We willen alleen helpen als het ook echt helpt en gaan net een stapje verder. Niet ‘u vraagt, wij draaien’. Nee – u vraagt en wij denken mee. Ook tussentijds kijken we graag samen of we nog op koers zijn, want we willen dat jij en jouw organisatie met goede resultaten de deur uit lopen. Nu en op de lange termijn. Eerlijk advies en coaching voor de volgende stap in jouw team, afdeling of organisatie. Onze klanten geven aan dat wij ons onderscheiden door onze ontwapenende, praktische en doelgerichte manier van werken. 
 
Wanneer we samen aan de slag gaan, doorlopen we altijd een aantal fases: 
 
1. Inventarisatiegesprek  
Tijdens het inventarisatiegesprek leren we elkaar beter kennen, want we willen graag meer weten over jou, je team en organisatie. We willen onderzoeken wat er speelt, waar we bij mogen ondersteunen en welke programma’s het best bij jouw of jullie situatie passen. Hierbij luisteren we goed, vragen we goed door en plaatsen de gestelde aanvraag in perspectief, waardoor er een completer plaatje uit rolt. Daardoor kunnen we beter met je meedenken. Naar aanleiding van dit gesprek gaan wij aan de slag met een voorstel.  
 
2. Voorstel programma 
Naar aanleiding van het inventarisatiegesprek hebben wij een voorstel voor een of meerdere programma’s opgesteld. Dit bespreken we samen. We onderzoeken samen wat er bij jou of bij jullie past en waarom. Samen maken we een keuze voor een of meerdere programma’s.  
 
3. Uitrol programma 
We gaan samen aan de slag met een of meerdere programma’s en brengen het in de praktijk. Tussendoor evalueren we hoe het loop en sturen we in overleg bij als dat nodig is.  
 
4. Tussentijdse evaluatie 
Gaandeweg een programma komen er met regelmaat zaken op tafel, waar we van kunnen leren of zaken die ook aandacht verdienen. We bespreken hoe we deze zaken op kunnen pakken.  
 
5. Evaluatie en vooruitblik  
Richting het eind van de programma’s kijken we samen vooruit: welke resultaten zijn er bereikt, hoe gaan we deze vasthouden, hoe gaan we verder? Ook evalueren we elk programma zodat we de programma’s steeds weer door kunnen ontwikkelen.   

Ontmoet het team

Profiel foto Anniek
Anniek

Recht door zee, nieuwsgierig en intuïtief. 
Krijgt energie van teamwork en leiderschap. 
Dol op de juiste balans tussen werk en thuis. 
Houdt van Mark, familie, tijd met vrienden en is gek op honden.

Sophie van Koert
Sophie

Soms wat druk, ambitieus, direct (maar niet té) en stressbestendig.
Ik woon in de mooiste stad van Nederland, ben gek om mijn hond Sjef, eet het liefst pannenkoeken met kaas en ik ben het meest productief met een Spaans deuntje op de achtergrond.

Profiel foto Laura
Laura

Spontaan, energiek en een aanpakker.
Blijft stabiel, rustig en houd overzicht.
Vrouw van Tino en moeder van Niels en een echt gezelligheidsmens.
In haar vrije tijd actief als vrijwilliger/bestuurder binnen de schaatsvereniging.

Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen van onze trainingen

Play Video
Dynamic Minds

Contact@dynamicminds.nl

+31 ‭(0)6 - 55 58 30 35

Bongerd 13

6176 AV Spaubeek

‬KvK 89439929

BTW ID NL864983499B01

Meld je hieronder gratis aan om regelmatige tips en adviezen per e-mail te ontvangen om jouw leiderschap te ontwikkelen

© 2020 - 2023 Dynamic Minds | Privacy verklaring en Cookieverklaring