Recensies

Celine Hoedemakers

Ik heb geleerd patronen bij mezelf te herkennen, welke energie kosten, welke ervoor zorgen dat ik harder ga lopen en ‘raar maar waar’ me minder efficiënt en dus minder effectief maken. Door de regelmatige coaching heb ik geleerd hoe ik deze patronen kan doorbreken. Ik weet wat ik nodig heb in uitdagende situaties. De energie heb ik behouden!

Celine Hoedemakers

Leidinggevende van de Afdeling Ergotherapie en Fysiotherapie, Kliniek Bethesda Tschugg in Zwitserland

Harry Ploum

Ik kan makkelijk gevoelige onderwerpen en situaties bespreken waardoor tot de kern kan worden gedrongen en aan de echte oplossing wordt gewerkt.

Harry Ploum

Epic owner, APG

Marc Dummer

Deze cursus was toch anders, de groep veranderde gedurende de cursus. Mensen die redelijk gesloten waren aan het begin van de cursus openden gedurende de cursus toch op.

Marc Dümmer

Operator/meetkameroperator, DSM Stanyl

Ronald Hoenen

Het is zeer leerzaam om te ontdekken dat de hulpvraag die je in eerste instantie denkt te hebben helemaal niet de juiste vraag is. Tijdens de intervisie wordt duidelijk wat de echte vraag is en wordt het echte antwoord gemakkelijker te vinden. Verder is het steeds weer erg waardevol om te beseffen hoe het onderzoeken van andermans uitdagingen kan bijdragen aan je eigen maturiteit. In iedere uitdaging van een ander zit wel een groot raakvlak met wat je zelf meemaakt. Dit in combinatie met de ontspannen en veilige sfeer die Anniek creëert maakt de intervisie voor mij zinvol, nuttig en aangenaam.

Ronald Hoenen

Regiodirecteur ENGIE Services Zuid-Oost

Ruud-Storcken

De intervisie is een verrijking op mijn reeds bestaande ontwikkeling en groei. Door de dynamiek, gelijkgestemdheid en enthousiasme van het team slagen wij er telkens in op leerzame elementen te verzamelen uit de intervisie. Hierdoor kan er voor mij in een vertrouwde omgeving verdieping gedaan worden op complexe casussen en is er ruimte voor ieders inbreng. Anniek vervult hierin een prettige rol waardoor kaders en thematiek geborgd blijven. Er is afwisseling en methodieken en gelukkig wordt er ook genoeg gelachen tussendoor.

Ruud Storcken

Business Unit Manager, BCT

Jan-Jozef Thissen

Unica Building Services kent 14 vestigingen met even zoveel vestigingsdirecteuren. De laatste vijf jaren is binnen UBS veel aandacht besteed aan de Unica slogan: “Samen maken we de toekomst”. Door het verbeteren van de samenwerking werd al snel duidelijk dat elke vestiging gelijksoortige uitdagingen kende en dat voor vele van die uitdagingen al oplossingen van verschillende aard door collega’s gevonden waren. Het voordeel was daardoor dat je van die opgedane ervaringen al een selectie van de effectiefste kon maken en toepassen. Inmiddels werken we bij UBS Geleen al zo’n twee jaar samen met Anniek aan de bedrijfscultuur en het leiderschap binnen onze organisatie. Toen Anniek met het voorstel kwam om met gelijksoortige functiegenoten, maar dan van anders soortige bedrijven, een intervisie te organiseren was ik meteen enthousiast omdat het delen van ervaringen op management vlak leidt tot (nieuwe) inzichten waar je eerst niet bij zou hebben stil gestaan. Persoonlijk heb ik geleerd dat de ene vestigingsdirecteur niet de andere is. Ik heb in iedere geval nog genoeg te leren.

Jan-Jozef Thissen

Vestigingsdirecteur Unica Building Services Geleen

Dynamic Minds

Contact@dynamicminds.nl

+31 ‭(0)6 - 55 58 30 35

Bongerd 13

6176 AV Spaubeek

‬KvK 89439929

BTW ID NL864983499B01

Meld je hieronder gratis aan om regelmatige tips en adviezen per e-mail te ontvangen om jouw leiderschap te ontwikkelen

© 2020 - 2023 Dynamic Minds | Privacy verklaring en Cookieverklaring